À la carte

FÖRRÄTTER

Marinerade oliver - med kronärtskocka 65:–
Mozzarella caprese - med färsk basilika och krutonger 95:–
Grillat vitlöksbröd - med nduja och Poggio Prosciutto di Parma 110:–
Burrata - på bröd med inlagda körsbärstomater, 36 månader lagrad Parmigiano Reggiano och färsk basilika 125:–
Il Molo´s Pinzimonio - selleri, morot och gurka skurna i stavar med en vinägrett på balsamico och olivolja 55:–
Charkbricka - dagens urval av charkuterier serveras med färska gröna oliver 185:–

KÖTT & KALLA RÄTTER

Insalata con bresaola e gorgonzola - blandad grönsallad med härliga grönsaker, hyvlad fänkål,honungsvinägrett. Toppas med gorgonzola, tunt skivad bresaola samt hasselnötter 175:–
Vitello tonnato - på kalvstek med tonfisksås, kapris, surdegskrutonger, kronärtskocka och tomater 160:–
Filetto di manzo alla griglia - 200 g oxfilé med gremolata, tryffel- och rödvinssås, ett vitlök- och persiljesmör, vitlök- och citronrostad fänkål och spenat, samt konfiterad potatis 245:–
Taggliata di manzo - 250 g entrecoté grillas, trancheras och serveras på en bädd av dressad ruccola och hyvlad Parmigiano Reggiano med rosmarinsrostad potatis 280:–

PASTA

Spaghetti al olio, aglio e peperoncino - klassisk pastarätt med olivolja, chili och vitlök samt Grana Padano 135:–
Pasta all árrabbiata - pasta penne i chilihet tomat- och basilikasås toppad med Grana Padano och färsk basilika 135:–
Cacio e pepe - gnocchi och grönkål i en pepprig smörsås toppad med Grana Padano 135:–
Linguine allé vongole - klassisk pastarätt med vitlök- och chilifräst vongole, vitt vin och persilja 170:–
Linguine gambas e piselli - vitlök- och chilifrästa gambas i en smör- och ricottasås som serveras på en bädd av ärtcreme, toppad med friterad salvia 170:–
Lunette al tartufo - färska pastakuddar fyllda med ricotta och tryffel. Serveras i en smörsås med tryffel och confiterat anklår, samt citronolja och Grana Padano 185:–
Pasta garganelli - färsk pasta med vitlöksrostad karljohansvamp och oxfilé i en tomat- och smörsås på vitt vin och persilja. Toppas med Grana Padano 185:–
Vi har även glutenfri pasta för 20 :- extra

PIZZA

Margarita - Il Molo´s tomatsås, buffelmozzarella, tomater och färsk basilika 145:–
Firenze - fior di latte, olio di rosmarino, burrata, färska tomater och Ficco Prosciutto 145:–
Il Romano - fior di latte, salsiccia, friarelli, chiliolja, ruccola och Pecorino Romano 150:–
Parma - Il Molo´s tomatsås, fior di late, grönkål, ruccola, Poggio Prosciutto di Parma och Grana Padano 150:–
Lombardia - fior di late, Taleggio, Trentino Alto, ricotta, Grana Padano och ruccola 150:–
Bologna - Il Molo´s tomatsås, fior di late, gorgonzola, mortadella, pistagenötter och ruccola 155:–
Il Molo - fior di late, Tallegio, grönkål, svartkål, tryffelsalami och Grana Padano 155:–
Il Siciliano - Il Molo´s tomatsås, vongole, sepia, grön chili, citron och färsk basilika 160:–
Vi har även glutenfri pizzabotten för 20:- extra

Boka bord

All reservation av bord sker via länken nedan. Sällskap över nio personer, mejla till oss på info@ilmolo.se

Observera att öppettiderna gäller cafét (där även mat går att köpa). Öppettiderna för köket kan variera, var vänlig ring eller maila oss för information om när köket stänger idag

Öppettider

Måndag-fredag 10-20 (lunch från kl 11)
Lördag 10-18 (matsalen öppnar kl 12)
Söndag 11-18 (matsalen öppnar kl 12)

Kontakt

08-20 36 30 info@ilmolo.se Il Molo, Gallerian, Hamngatan, Stockholm