Lunch

Vecka 44

Varje dag bakar vi färskt bröd som såklart ingår i lunchen samt att vi bjuder på bryggkaffe eller te efteråt till den som önskar. Dagens lunch kostar 130

Lunchen serveras tillsammans med några av våra rätter från vår á la cartemeny, den finner ni i fliken till vänster.

Måndag

DAGENS PASTA

Pasta rigatoni al quattro formaggi- med provolobe, gorgonzola, taleggio toppad med Grana ost och svartpeppar

DAGENS KALLA

Sallad på rostade och blandade grönsaker. Toppas med stekt, inlagd strömming. Serveras med en syrlig dill-och citron crème

VECKANS KLASSIKER

Egengjorda viltköttbullar på dovhjort, gräddsås med smak av messmör. Serveras med pressgurka, rårörda lingon och potatispuré 180

Veckans Emilia-Romagna

Tortellini in brodo- klassiska pastakuddar i mustig hönsbuljong, toppas med Parmigiano reggiano och serveras med rostat bröd 175

Tisdag

DAGENS KÖTT

Marsalabräserad ankbröst med örter, serveras med en krämig pumpa-och parmesanrisotto, samt napperad rödvinssås

DAGENS FISK

Havets Wallenbergare med smörslungade ärtor, skirat smör samt potatispuré

VECKANS KLASSIKER

Egengjorda viltköttbullar på dovhjort, gräddsås med smak av messmör. Serveras med pressgurka, rårörda lingon och potatispuré 180

Veckans Emilia-Romagna

Tortellini in brodo- klassiska pastakuddar i mustig hönsbuljong, toppas med Parmigiano reggiano och serveras med rostat bröd 175

Onsdag

DAGENS FISK

Pumpa-pestobakad kummelfilé, men en syrlig vitvinssås, samt ugnsrostad svartkål

DAGENS KÖTT

Krämig råbiff på (FIN) innanlår, med 3x svamp serverad med en majonnäs på Karl-Johan svamp, friterad ostronskivling, serveras med pommes frites

VECKANS KLASSIKER

Egengjorda viltköttbullar på dovhjort, gräddsås med smak av messmör. Serveras med pressgurka, rårörda lingon och potatispuré 180

Veckans Emilia-Romagna

Tortellini in brodo- klassiska pastakuddar i mustig hönsbuljong, toppas med Parmigiano reggiano och serveras med rostat bröd 175

Torsdag

DAGENS FISK

Smör-och citronbakad laxfilé på en bädd med färska pastakuddar. Toppas med vitvinssås och örter

DAGENS KÖTT

Nattbakad ryggbiff med grillad salsiccia och friterade lökringa. Serveras med en rostad lökmajonnäs samt friterad gnocchi

VECKANS KLASSIKER

Egengjorda viltköttbullar på dovhjort, gräddsås med smak av messmör. Serveras med pressgurka, rårörda lingon och potatispuré 180

Veckans Emilia-Romagna

Tortellini in brodo- klassiska pastakuddar i mustig hönsbuljong, toppas med Parmigiano reggiano och serveras med rostat bröd 175

Fredag

DAGENS KALLA

Sallad med rostade bönor och syrad rödlök. Toppas med pumpa, kyckling samt örtdressing

DAGENS KÖTT

Klassisk pulled pork sandwich med härliga tillbehör, som syrad rödlök, skivad tomat och hetpickad kålsallad. Serveras med majonnäs och pommes frites

VECKANS KLASSIKER

Egengjorda viltköttbullar på dovhjort, gräddsås med smak av messmör. Serveras med pressgurka, rårörda lingon och potatispuré 180

Veckans Emilia-Romagna

Tortellini in brodo- klassiska pastakuddar i mustig hönsbuljong, toppas med Parmigiano reggiano och serveras med rostat bröd 175