Lunch

Vecka 39

Varje dag bakar vi färskt bröd som såklart ingår i lunchen samt att vi bjuder på bryggkaffe eller te efteråt till den som önskar.

Lunchen serveras tillsammans med några av våra rätter från vår á la cartemeny, den finner ni i fliken till vänster.

Måndag

DAGENS KÖTT

Pasta Manzo e funghi - pasta penne med oxfilé och skogsvamp, i en krämig smör-och tomatsås. Toppas med Grana ost och persilja 130

DAGENS SALLAD

Sallad med friterad sej, på härliga grönsaker som rädisor, gurka och rostad fänkål. Blandas med en syrlig vinägrett på lime och en crème på dill-och citron 130

VECKANS KLASSIKER

Stekt strömming med potatispuré, rårörda lingon och brynt smör 140

VECKANS ITALIENARE

En mör ragu bolognese med färsk tagliatelle, toppas med Parmigiano-Reggiano 36 mån 165

Tisdag

DAGENS KÖTT

Smörstekt ankbröst med Marsala och timjan. Serveras med en krämig apelsin-och saffransrisotto samt grillat bröd 130

DAGENS FISK

Oliv-och vitvinsbakad sej och pepperonata med en touch av vodka. Serveras med potatispuré samt en gräslök-och citronskum 130

VECKANS KLASSIKER

Stekt strömming med potatispuré, rårörda lingon och brynt smör 140

VECKANS ITALIENARE

En mör ragu bolognese med färsk tagliatelle, toppas med Parmigiano-Reggiano 36 mån 165

Onsdag

DAGENS KÖTT

Klassisk italiensk Arista - helrostad lågtempererad karré med rödvinssky, rosmarin och vitlök. Serveras med rostad potatis och rödlök 130

DAGENS SALLAD

Toscansk burratasallad på romansallad, solmogna piccadilly-tomater, rödlök, samt skivad prosciutto Toscana 130 k

VECKANS KLASSIKER

Stekt strömming med potatispuré, rårörda lingon och brynt smör 140

VECKANS ITALIENARE

En mör ragu bolognese med färsk tagliatelle, toppas med Parmigiano-Reggiano 36 mån 165

Torsdag

DAGENS KÖTT

Biff alla Lindström en klassiker med rödbetor, kapris och rostad purjolök. Smör på persilja och timjan, serveras med råstekt potatis 130

DAGENS KALLA

Råbiff på (FIN) innanlår, med hasselnötter semibakade tomater och en créme på burrata och tryffel. Serveras med balsamicodressad tomat-och rödlöksallad 140

VECKANS KLASSIKER

Stekt strömming med potatispuré, rårörda lingon och brynt smör 140

VECKANS ITALIENARE

En mör ragu bolognese med färsk tagliatelle, toppas med Parmigiano-Reggiano 36 mån 165

Fredag

DAGENS FISK

Lättångad havskattfile, med vitvinskokta Venusmusslor, grillade argentinska gambas, hummersås. Serveras med en krämig skaldjursrisotto 130

DAGENS KÖTT

Rödvinsbakad högrev med rosmarin. Serveras med syltade lökar och rostad morot. Samt en potatispuré med smak av parmesan 130

VECKANS KLASSIKER

Stekt strömming med potatispuré, rårörda lingon och brynt smör 140

VECKANS ITALIENARE

En mör ragu bolognese med färsk tagliatelle, toppas med Parmigiano-Reggiano 36 mån 165