Kvällsmeny

Chark

Ventricina picante 52
Speck Trentino 55
Fänkålsalami 55
Culatello di Parma 95
Tryffelsalami 58
Bresaola punta danca 60

Förrätter

Färska gröna oliver 50
Grillat Italienskt lantbröd ricotta, olivolja, och svartpeppar 56
Grillad bruschetta med rostad paprika och kapris serveras med buffelmozzarella 65
Gratinerade sniglar med smör vitlök och gorgonzola 95
Fritta mista di mare med majonnäs och citron 110
Antipasto misto - en variation på alla charkuterier 190

Dessert

Välj bland vårat utbud i caféet där ni finner Italienska läckerheter samt mycket egenbakat!

Pizza

Campania - buffelmozzarella, oregano, färsk basilika och chiliflakes 120
med mortadella 155
Caprese- mozzarella, parmesan och basilika. Toppad med buffelmozzarella och datterinitomater 125
Ortolano- tomat, mozzarella, grillad paprika, aubergine, zucchini, lök , sparris och parmesan 145
Carciofi- tomat, scarmoza (rökt mozzarella), taggiascheoliver, kronärtskockor och oregano. Toppad ed burrata 165
Di mare- mozzarella, cheddar, polpo, gamba, bakad rödlök, grönkål och färsk jalapeno. Toppad med rökt créme fraîche 180
Löjrom- mozzarella, trentino, potatis, bakad rödlök, sparris och citronolja. Serveras med löjrom och persilja 195
Capricciosa- tomat, mozzarella, kokt skinka, portabello, ruccola och riven ricotta salata 155
Salami- mozzarella, parmesan, taleggio, tryffelsalami, grönkål och chiliflakes samt toppad med pinjenötter 165
Kantarell- grana padano, taleggio, kantareller, bakad lök och äggula. Toppad med lardo och ruccola 175
Salsiccia- tomat, buffelmozzarella, parmesan, salsiccia, ndujabakad lök och ruccola 165

Varmrätter

Helgratinerad kronärtskocka med taleggio och parmesan serveras med pesto samt syrlig sallad på smörbönor, rödlök, tomat och krutonger 170
Panzanella- toscansk bondsallad med tomater, selleri, rödlök, persilja, oliver, surdegskrutonger samt buffelmozzarella 145
Caesarsallad på plockad kyckling, rökt pancetta, hyvlad grana padano och surdegskrutonger toppad med riven rökt ricotta salata 175
Vitello tonnato- helstekt tunt skivad kalvytterfilé serveras med tonfiskdressing, tomat- och kaprissallad, kronärtskocka och torkad oregano 165
Spaghetti alio olio e peperoncino klassisk pastarätt med olivolja, chili och vitlök 135
Spaghetti alle vongole- vongolemusslor frästa i vitlök, chili, persilja, tomat och vitt vin 175
Färsk tagliatelle med guanciale och Karljohansvamp i en krämig sås på vitt vin, smör och hönsbuljong. Toppad med färskriven Italiensk hösttryffel 179
Gnocchi pesto genovese med basilika, pinjenötter, parmesan, stracciatella, olivolja och svartpeppar 165
Mezzi rigatoni med ragu bolognese på vildsvin och rödvin bräserar i fyra timmar serveras med riven parmesan 175
Krämig tryffel- och svamprisotto i len hönsbuljong med Karljohansvamp och portabello. Toppad med färskriven Italiensk hösttryffel och parmesan 190
Örtgrillad tonfisk med gremolata och fregola sarga (italiensk couscous) samt rostade grönsaker och grillad citron 210
Cotoletta alla milanese- Schnitzel på rosékalv, gratinerad med taleggio serveras med tomat- och kaprissallad samt pommes frites 215
Grillad entrecote 300g serveras med het tomatsallad, tryffelmajonnäs samt vitlök- och chilifrästa smörbönor och pommes frites 275